Tabung saya

Saturday, December 12, 2009


To day is THE DAY. Sebenarnye tak da pa pun yang penting cuma hari neh ak dah belajar buat blog thanks very da much to haziq … ( Dia lah yang duk ajaq  ak kt nash donut sambil lepak2 than kami g karok, haziq mmg BESH! He he)
Sebenarnya dah lama ak create blog neh tapi disebabkan sibuk for sure malas so ak tak explore apa yg menarik dalam creating the best blog.  The big problemnyer internet walaupown ak ada broadband tapi ak tak tau la bila time nk bukak blog neh mesti lambat , terus mematah kan semangat ak untuk meneruskan perjuagan  in creating my own blog.

So welcome MOHAMD AFENDI BIN OTHMAN……..
bermula lah kehidupan FENDI dengan blognyer
*sepatotnyer akan ada pic kat bawah neh tapi lambat sangat nk uplod.. dh ngantuk nanti la ea ak uplod.

2 comments:

  1. haha...welcome to blog my dear.haha

    terharu aku tau...nama aku tercatat di sini..huhu..tq fendi..nnt kuar g karok lg k..haha

    ReplyDelete
  2. jom jom.... excited pulak nk karok neh he he he

    ReplyDelete