Tabung saya

Friday, February 19, 2010

Lepak with Abg Shah..............

wah mmg best weekend kt shah alm neh... every week ja mesti g umh abag shah... programnyer biasalah makan dan gossip leh... tapi yang week neh best sangat  cozkitorg buat masak2 he he he... sembang sembang tiba tiba ak terkelur makarony bakar sebab teringat kt kawan ak ponney he he he.. asal mkn jer mesti teringgt kt ponney he hehe... so abg shah terus jom kita wat makarony bakar ... tersentap ak so neh la hasilnyer
Neh barang barang untuk tumis he he
 
neh adalah bahan bahan yang digunakan 
 
Neh kuahnyer...sangat menyelerakan 
 
Disebabkan tak dak Parmesan cheese...kita guna leh segala cheese yang dijual dikedai bawah tu he he 
 
Kerja diteruskan dengan membuat proses layering pada makarony tuu
 
 
aaahhhhh bestnyer tgk he heh e

 
Kemudian dibakar...dan tunggu dengan sabar 

 
neh la hasilnyer..kecewa cikit sebab mcm hangit cikit huuuuuuu sob sob 

 
tapi kat bawah ok jer la la la......sangat sodap tau!

 
neh la chef utama: abg shah

 
he he he comeinyer  Pembantu Chef : fendi 

kami yang masak la lal la
neh la minggu2 yang best ak buat kt umh abag shah he he he..... 

Cerita hidup diteruskan...............

Memang best la masuk masccom neh... class pown enjoi he he h boleh jalan sana jalan cini... on the second week kami satu class kena g program jangan tido lagi he he he time neh la nk mencapap he heh....
 
  
  
time neh la nak jumpa artis pown, mula2 mcm best tapi lama lama biasa ja... rakaman jangan tido lagi mmg penat, boleh dikatakan 1 hari buat rakaman untuk 3 episod he he he yang bermaksud 3 minggu la la la......... penat tang tepok n bersorak lala lalala  tapi apa pown mmg enjoi he he.....
so nanti nk g media prima n astro pulak mcm best jer tak sabar rasannyer

Wednesday, February 17, 2010

cerita baru...

Sudah agak lama ak tak menulis disini.. sebenarnya tak da masa n tak da computer kt shah alm tu.. laptop ak kan rosak, so balik rumah baru boleh update this blog he he... macm la ak neh tak da kerja....

ok bermulanya cerita ak at first time masuk shah alam...
First week, ak dah rasa lemah dah macm nk berhenti ja dari belajar, betoikah pilihan ak sambung degree neh, betoikah pilihan ak ambek coz neh sentiasa berlegar legar difikiran.. ganguan dari segi mental memang menyebabkan ak down gila.. sapa tak takut ooiii neh boleh dikatakan penentu masa depan..
maybe sebab ak masuk masccom neh tak dak lagi kawan, yea lah dulu kalu nk g class jalan kaki je, jalan kaki pown ngan geng roy, lukman.. tai bila dah masuk shah alam neh, kena naek bus, jalan g class sorang sorang.... time tu paling tak best,
Nasihat demi nasihat ak cari, terima kasih sangat kt abg shah, coz memberi pedoman pada ak untuk meneruskan perjalanan hidup ini.

Hari hari ak diteruskan...
Class mc226, memang best, ak dapt jumpa ramai kawan baru seperti biasa masccom so haruslah class tu happening, minggu study dah start, ak dh start rasa ok pelan pelan ak kembali rasa study tu best he he he wah hebat, ak rasa subjek yang diajar memang masuk dengan ak... so life become more fun...