Tabung saya

Wednesday, February 17, 2010

cerita baru...

Sudah agak lama ak tak menulis disini.. sebenarnya tak da masa n tak da computer kt shah alm tu.. laptop ak kan rosak, so balik rumah baru boleh update this blog he he... macm la ak neh tak da kerja....

ok bermulanya cerita ak at first time masuk shah alam...
First week, ak dah rasa lemah dah macm nk berhenti ja dari belajar, betoikah pilihan ak sambung degree neh, betoikah pilihan ak ambek coz neh sentiasa berlegar legar difikiran.. ganguan dari segi mental memang menyebabkan ak down gila.. sapa tak takut ooiii neh boleh dikatakan penentu masa depan..
maybe sebab ak masuk masccom neh tak dak lagi kawan, yea lah dulu kalu nk g class jalan kaki je, jalan kaki pown ngan geng roy, lukman.. tai bila dah masuk shah alam neh, kena naek bus, jalan g class sorang sorang.... time tu paling tak best,
Nasihat demi nasihat ak cari, terima kasih sangat kt abg shah, coz memberi pedoman pada ak untuk meneruskan perjalanan hidup ini.

Hari hari ak diteruskan...
Class mc226, memang best, ak dapt jumpa ramai kawan baru seperti biasa masccom so haruslah class tu happening, minggu study dah start, ak dh start rasa ok pelan pelan ak kembali rasa study tu best he he he wah hebat, ak rasa subjek yang diajar memang masuk dengan ak... so life become more fun...

No comments:

Post a Comment