Tabung saya

Friday, February 19, 2010

Cerita hidup diteruskan...............

Memang best la masuk masccom neh... class pown enjoi he he h boleh jalan sana jalan cini... on the second week kami satu class kena g program jangan tido lagi he he he time neh la nk mencapap he heh....
 
  
  
time neh la nak jumpa artis pown, mula2 mcm best tapi lama lama biasa ja... rakaman jangan tido lagi mmg penat, boleh dikatakan 1 hari buat rakaman untuk 3 episod he he he yang bermaksud 3 minggu la la la......... penat tang tepok n bersorak lala lalala  tapi apa pown mmg enjoi he he.....
so nanti nk g media prima n astro pulak mcm best jer tak sabar rasannyer

2 comments:

  1. eh dua2 ni nampak baju je la..mane orang nye...ahaha meletop fendi skang..tercabar ni..ahaha

    ReplyDelete
  2. hanjjing sangat.....................
    he he tak meletop macam ang...
    hang lagi hebat he he he

    ReplyDelete