Tabung saya

Friday, February 19, 2010

Lepak with Abg Shah..............

wah mmg best weekend kt shah alm neh... every week ja mesti g umh abag shah... programnyer biasalah makan dan gossip leh... tapi yang week neh best sangat  cozkitorg buat masak2 he he he... sembang sembang tiba tiba ak terkelur makarony bakar sebab teringat kt kawan ak ponney he he he.. asal mkn jer mesti teringgt kt ponney he hehe... so abg shah terus jom kita wat makarony bakar ... tersentap ak so neh la hasilnyer
Neh barang barang untuk tumis he he
 
neh adalah bahan bahan yang digunakan 
 
Neh kuahnyer...sangat menyelerakan 
 
Disebabkan tak dak Parmesan cheese...kita guna leh segala cheese yang dijual dikedai bawah tu he he 
 
Kerja diteruskan dengan membuat proses layering pada makarony tuu
 
 
aaahhhhh bestnyer tgk he heh e

 
Kemudian dibakar...dan tunggu dengan sabar 

 
neh la hasilnyer..kecewa cikit sebab mcm hangit cikit huuuuuuu sob sob 

 
tapi kat bawah ok jer la la la......sangat sodap tau!

 
neh la chef utama: abg shah

 
he he he comeinyer  Pembantu Chef : fendi 

kami yang masak la lal la
neh la minggu2 yang best ak buat kt umh abag shah he he he..... 

4 comments: