Tabung saya

Thursday, March 18, 2010

A day trip to Jalan TAR.KL........

Boleh dikatakan our second class day trip together with mama our lecturer wah wah wah mmng best..
kali neh taks adalah untuk membuat interview di sekitar jalan tar dimana kami harus bertanyakan tentang pandangan orang ramai terhadap penerbitan, perkembangan buku di malaysia ini serta juga soalan tentang Wanita yang berpangkat dalam sektor awam: emosi atau profesional. 

Untuk ke jalan TAR neh bukanlah mudah yea huhu.. pelbagai onak dan duri harus diredahi, dan hari tu jugaklah ak TerPaksa membeli TOUCH n GO lalalal sebab nak naek bus... yeah!
Naek bus dari sec2, ke sec 19 untuk naek KTM ke Bank Negara wAH! neh antara aksinyer :

 
the girls with the ticket

So neh la keadaan kami semua yang baru dapat tiket pergi balek ke bank negara lalal...tapi dalam tren tu ada pulak yang dok menghilangkan mood kami semua nk meronggeng neh eehhh tak puah ati neh! ilang mood bukan apa dlam beberapa ketika dua tiga org bukak note miss mimi study dlm tren tu.. wah ak n along dh sentap n terus tersadap dah kat citu... neh la antara budak baek yang tak membuang masa study dlm bus.. lala: 


nampak tak segala bukti yang ak sempat rakamkan untuk tatapan bersama wah wah wah wah.. 
dan neh adalah geng yang tersentap tgk depa study lalalal 

Harulah ak juga msuk dlm geng neh hahaha.. dalam dok usha depa study hehe akhirnyer mekera semua akur dengan keadaan yang agak menyelesakan dlm tren tu wahwah iaitu dia punya aircond hahaha.. neh la hasilnyer biler org study dlm aircond dlm tren hehe

he he he inilah budak ttuttututu! hehe

so kami semua pown tibalah kedestinasi yng hendak dituju lalala..
meng best walaupown neh bukan first time ak buat interview tapi kali neh kat kawasan yang memng ak tak tau selama neh.. ada yang memberikan kerjasama yang amat baek untuk diinterview, ada gak yang sebaliknyer inilah dugaan yang harus kami terima.. wa wa wa wa... disebabkan ak dh malas nk tulis n mengatuk yang telah mencapai tahap dewa so hanya gambar saja yang dapat memberikan gambaran yang jelas lagi nyata wa wa wa...

ne setibanyer kami semu kt stesen bank negara
time kami semua mencari makanan tatkala sudah sampai ke destinani huhuhu

neh adalah contoh kami interview orang ramai

neh la kami semua lalala
neh merupakan satu lagi pic kami interview orang ramai, termasuk pegawai DBKL




neh la kami lepak kt sogo sedang tunggu semua orng untuk balek ke shah alam lala

4 comments:

  1. Hang dapat mana gambar nie fen?? awat along tadapat..
    SENTAP!!!
    :P

    ReplyDelete
  2. hehehe kata kaki gossip harulah cepat nk ambek pic neh heheheeh...
    jumaat neh ambek pendrive copy ea along

    ReplyDelete
  3. heheheh,,ap ang ckp ak tuuutuuuutttuu tu fendy oii...

    ReplyDelete