Tabung saya

Wednesday, March 3, 2010

Mengenal Dunia Instruksional

Da BeST! our first family day for mc226...diadakan di Eagle Ranch Resort, Port Dickson yang mana resort ala ala koboi ha ha....
the story pown bermula la disini, part1 mc2266, pagi sampai je kt fac waiting for others duk geram jer, mana tak nyer ak sorang je budak laki part1 kerkulat kulat kt situ hu hu hu macam na neh, haruslah tak best program ne sebab takdak geng!
bila nk begerak da hanya 11 org ja budak part one neh....
Fiza, Cima, Pika, Pija, Ecah, Jane, Ayu, Terra, Fendi, Along...and yg ambek pic neh Yati

Setibanyer di PD, masih terasa cuak sebab sorang je bdk laki part1 huu huu huu rasa macam nk pinjam ja telekong budak pompuan pastu lilit kt kepala masuk tidoq ngan depa ha ha ha best tak cadangan tu he he..
But haruslah tak boleh masuk kan nk mampos! 
So fendi pown menjalanilah hidupnye lalalala.......setibanyer dibilik ok semua org ok, berteguq sapa ngan semua, depa pown dok sembang2 lalala so fendi pown dh mula rasa enjoi! alalala

bermulalah aktivitinyerrrr 1st. Giant, Elf & Witch.... wweeekkk wweekkk he he he...best gak la.. 
pastu haaaa activity yg agak extrem yg memerlukan team work punya kekuatan...iaituuu
 
  
  
memang penat main benda neh... teamwork memang penting, timeh ak dh nk jatuh dah tapi wah! dengan semangat yg dibekalkan oleh team ak kt bwh tadi terus sampai ke garisan penamat dengan terketaq-ketaqnyea.. ha ha ha 
Thanks team! 

family day neh mmg bestlah..... tak banyak activity sangat mmg enjoi... budak budak class pown boleh merapat rapatkan hubungan siratulrahim wah!
 dh malas nk tulis so enjoi da pic


 *Time tunggu bus, sambil makan n apa lagi gossip lah 


part neh best sangat...habis semua terkeluar ha ha ha lalala
part1 punya program he he
 
Kami warga MC226! Yeah! 

3 comments:

  1. cayalah fen!!!~ yang penting maser malam tuh team gewducks n ronggeng bersatu hati!!!!~ hahahahaha

    nway walaupun hang sorang kumbang kami hari tuh..hang tetap best n u rock la fendi!!!~ :DD

    ReplyDelete
  2. yeah! betoi2 betoi........ mlm tu mmg best
    suka semua org... very enjoi da moment!

    ReplyDelete
  3. fendi, awat la hang makin membesar ni...amboi senang ati sampai mendadak naik..ahaha

    ReplyDelete