Tabung saya

Monday, April 19, 2010

Stop......Pause

Hampir tamat sudah, sem 1 sebagai pelajar degree neh..
final exam dh dekat jer neh..
kena pulun sungguh2 neh..
nk kena bagi dapat DL neh....
So tepaksa la kena slow fb jap, n tak update blog hehehehe..
tapi sebelum tu, delema skarang neh.. adalah umh sewa yg ak nk dok sem depan
still lagi tak boleh nk confomkan
aahhhh... pening n pusing... dah ponant neh dok pikiaq .....
dapat umh sewa yg sesuai tapi diletaknya ak dlm keadaan KIV wah gituuuu ...rasa mcm tak dapat ja
tapi setiap kali ak berdoa agar dapat..
dulu senang ja nk cari umh sewa.. pastu murah pulak..
kalu kt cini nk cari umh kosong dah la sampai beribu ribu.. nk dapat yg murah tapi hunted la pulak.. weee...
kalu dok jugak umh hunted tu mau ja benda ti couple ngan ak eeeee.......hahahahaaha
Sempena ak update blog neh .. kepada semua kawan kawan ak yg bakal menempuh final exam neh ak ucapkan good luck, semoga semua dapat DL.... pastu kita mantain DL unntuk dapat ANC hahahah tingginyer angan agan... tapi kalu ada angan angan plus dengan usaha mesti akan dapat gak.. amin.


Saturday, April 3, 2010

Tempat Aku

hahhahah sebenarner ak dah lama teringin nk post pic mcm neh hehe tak tau pasai apa..
Memperkenaklan haha locer ak: tak banyak pown benda kt dlm neh, kalu tegk baju pown color dia itam n puteh ja kan.. tak dak color laen da. hua hua hua.. bila la boleh dapat beli baju baru neh...
mari kita zoom cikit pic neh ea.........
neh merupakan barangan penjagaan diri, yg harus diamalkan oleh semua lalal...:
1. Vaseline: benda neh diperkenalkan oleh kawan ak IDAH. Sebab time tu bibir ak kering yg pedih tapi tak teruk sangat, so beli la vaseline neh. tak selalu guna sangat, ak guna bila bibir terasa kering ja..

2.Chewies: ak suka makan vitamin neh.. sangat sedap, rasa mcm mkn angur huhu. vitamin neh my mom yg belikan sebab time tu ak kena denggi lala.. so dia terus bilikan dan mewajibkan ak makan atas alasan badan ak tak dak vitamin sebab ak tak makan sayur n buah....

3. Garner aqua defense & garner pure A: mesti semua org tau kan benda neh nk wat apa huahua... 

4. Victoria Secret Body Mist: Macam tak percaya ak beli VS neh haha.. beli body mist neh time kt kedah dulu, kak qila yg jual, ak n abg shah yg pulun dok beli ahahahah... bukan senang nk dapat benda neh huhu..

5. Pastu yang belakang tu, seperti biasalah dedoren, minyak wangi yg along bagi huhu..
kt depan tu pulak minyak rambut, one drop hahahah ...........

mari kita beralih ke bahagian yang lain pulak yea;

Yg neh biasalah: segala baju; n tempat lappy kesayangan ak!

Kita beralih pula ke tempat ak study wah! mesti bangga mak ak heheh... neh la meja study ak hahahahahahah tiba tiba terasa benggong pulak awat lah ak buat benda benda mcm neh: tak pa teruskan jugak.. 
neh rak bahagian atas meja yea, mari kita ke bahagian bawah pulak yea..


Tarrraaa! heheh neh meja ak study, tempat tgk movie n maen facebook lalal. dilengkapi dengan extra kipas untuk penjagaan lappy ak supa dia n tuan dia tak panas huhu....

Inilah hidup ak kt dalam bilik.

Things to be DONE this April

Dah masuk bulan april, dah nak habis sem neh. ak ingatkan bila dh masuk bulan neh assignment neh dh kurang tapi makin menjadi jadi pulak hua hua hua... :

1. Bahasa Melayu: Third Work (Group:Penghujahan)
06/04/2010 (Tuesday)

2. Intro to Masscom: 2 Task >Filem & Book
Dateline 07/04/2010

3. Thinking & Writing: Feature Story (Blog)>Update Blog n Printout
09/04/2010

4. Malaysia Modern Issues: Must complete 3 articles!
09/04/2010

5.Thinking & Writing: 2 Task!
Group of 4 (Fendi,Hapiz,Cima,Aidil)
"Hukuman Berat membendung gejala buang bayi"
*Update blog, fendiexpression.blogspot.com

Group of 8 (Fendi, Hapiz, Along, Ecah, Terra, Pika, Cima, Zira) 
In a creative way Promote the Songket! (Presentation)
16/04/2010

Final Test Thinking & Writing
20/04/2010

Fendi Kamoo Pasti Boleh! USAHA JAYA!