Tabung saya

Saturday, April 3, 2010

Tempat Aku

hahhahah sebenarner ak dah lama teringin nk post pic mcm neh hehe tak tau pasai apa..
Memperkenaklan haha locer ak: tak banyak pown benda kt dlm neh, kalu tegk baju pown color dia itam n puteh ja kan.. tak dak color laen da. hua hua hua.. bila la boleh dapat beli baju baru neh...
mari kita zoom cikit pic neh ea.........
neh merupakan barangan penjagaan diri, yg harus diamalkan oleh semua lalal...:
1. Vaseline: benda neh diperkenalkan oleh kawan ak IDAH. Sebab time tu bibir ak kering yg pedih tapi tak teruk sangat, so beli la vaseline neh. tak selalu guna sangat, ak guna bila bibir terasa kering ja..

2.Chewies: ak suka makan vitamin neh.. sangat sedap, rasa mcm mkn angur huhu. vitamin neh my mom yg belikan sebab time tu ak kena denggi lala.. so dia terus bilikan dan mewajibkan ak makan atas alasan badan ak tak dak vitamin sebab ak tak makan sayur n buah....

3. Garner aqua defense & garner pure A: mesti semua org tau kan benda neh nk wat apa huahua... 

4. Victoria Secret Body Mist: Macam tak percaya ak beli VS neh haha.. beli body mist neh time kt kedah dulu, kak qila yg jual, ak n abg shah yg pulun dok beli ahahahah... bukan senang nk dapat benda neh huhu..

5. Pastu yang belakang tu, seperti biasalah dedoren, minyak wangi yg along bagi huhu..
kt depan tu pulak minyak rambut, one drop hahahah ...........

mari kita beralih ke bahagian yang lain pulak yea;

Yg neh biasalah: segala baju; n tempat lappy kesayangan ak!

Kita beralih pula ke tempat ak study wah! mesti bangga mak ak heheh... neh la meja study ak hahahahahahah tiba tiba terasa benggong pulak awat lah ak buat benda benda mcm neh: tak pa teruskan jugak.. 
neh rak bahagian atas meja yea, mari kita ke bahagian bawah pulak yea..


Tarrraaa! heheh neh meja ak study, tempat tgk movie n maen facebook lalal. dilengkapi dengan extra kipas untuk penjagaan lappy ak supa dia n tuan dia tak panas huhu....

Inilah hidup ak kt dalam bilik.

2 comments: