Tabung saya

Tuesday, May 25, 2010

Istiadat Konvokesyen UiTM ke-72

Salam Satu Malaysia, hehe.....
dah sekian lama aku tak update blog neh huuummm, ak mulakan kisah aku kali ini dengan istiadat konvo aku yang belangsung pada 22.05.2010.. mula mula nya aku memang pening cikit nak susun tarikh, sebab aku plan yang tarikh konvo berlangsung lepas habis final exam,, tup tup tup lambat lagi so ak balik la SP dulu...
Terima Kasih pada Lukman, Roy, and Shaz sebab tolong aku ambikan jubah huhu... jasamu akan ku kenang..

Mari kita meriahkan dengan gambar-gambar sekitar konvo...... yeah!
aku nampak sangat TEMBAB lor huuuuuuuuuuuuu


 





Neh la pic yang aku sempat tangkap time konvo, sebenarnyer aku hanya harapkan gambar dari kawan kawan jer sebab aku tak ada kamera huhu... tapi yang sedihnya aku tak sempat nak bergambar dengan mak dan abah pown sebab dapat call kena balik cepat.. yang aku neh pown confident lor pi antar jubah pastu rupanyer depa buat surprise kat ak depa beli bunga lalalalala.. terus tersentap, tapi tak pa nanti pic degree neh ak mesti masuk studio ngan mak and abah ak .... 
mari kita tgk gambar lagi yea.... 
JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR NEH... SEBAB NAMPAK TEMBAB HUAAA HUAAA
*Thanks very da much to mak, abah, mak lang and pak lang for the flowers wit bear..Love it so much!
Ok this part yang best cikit, Today Haziq msg nak jumpa so set da time 5.30pm depa mai ambik huuhuuu.. 
but apa yang terkejutnyer aku kena............................................
ha ha ha..... Jeng Jeng Jeng........mana nyer tak teruja, dari dalam kereta lagi dah kena ikat kat mata hu hu punyaaa la secret place la katakan hahaha.... bila bukak ja mata haaaaaaaa

Teharu tak..............hua hua hua rasa macam nak menangis ja, memang tak ak sangka best sangat, by the way neh first time ak dapat kejutan macm neh huhu birthday party pown ak tak pernah sambut dengan kawan kawan huu huu huuu.. thanks so much to haziq and hanif.... 
To Haziq and Hanif Thanks very da much ....

Secara keseluruhannyer konvo saya memang best, tak sabaq nak tunggu konvo degree pulak yeah! terima kasih kepada semua yang memberi ucapan tahniah, memberi hadiah, dan buat party hahaha... love you guys so damm much! ..... 

Credit to: Erni, Effa, Haziq and Hafiz for the Pictures.

2 comments:

  1. oh2...terharu!!!
    namaku tercatat disini!!!hahah
    btw, sori sbb tutup mata dan bt pelik2 kt ang fendi..hahaa

    ReplyDelete
  2. huhuu.. tak pe..
    anyway thankssss ssooo much beb

    ReplyDelete