Tabung saya

Wednesday, May 26, 2010

Kenakalan kami dalam kelas.

Disebabkan aku ada banyak masa, tidak ak buang dengan sia sia saja hahah... aku sediakan pic kami dalam class yeah... so mari kita mulakan cerita yea .....

hehe... ini time 2nd test Malaysian Modern Issues ...huhhu... kami semua kena jawab 150 soalan objektive haaaaa... setakat neh neh la soalan objektive paling banyak yg aku pernah buat dalam test haha.. but apa yang hampeh sangat dah buat preparation dah tup tup kena tukaq class laen la pulak huuuuuu.. tapi don't worryy woorryyy haha... dengan yob dagor dok sebelah ak dan pika dok depan ak haha kami berjaya menjawab soalan tu hahah ... jahattnnyeerr.. tapi bukan kami ja yang jahat hahahah......dalam test tu sempat lagi ak snap sana snap cini hehehehhe.... jangan marah yerrr... sayang kamoo semua
I really love this part.. hehe.. class neh kami satu class kena g umah prof untuk belajar yeah! sambil kami belajar kami pown makan yeah ... selalunyer kami disajikan dengan NASI LEMAK SAMBAL SOTONG/IKAN BILIS heheheh.. tapi malangnyer kali neh kami hanya disajikan dengan biskut beras dan biskut ........ tapi mantain kami bantai ja apa yang ada hahahahah...
Aku sangat sayang geng 8 kepala hahhaha... mula mula buat study group kat McD haha sebab bising dan ramai orang kami p la pulak study kat KFC hahahh.. kenapalah kami tak study kt libry kan hahha.. banyak sebabnyer..
sebab yang pertama : lima belas minet ja study pastu GOSSIP! hehheeh..
Sebab yang kedua : Terrah gelak sangat kuat so tak boleh masuk libry heheh..
Sebab yang ketiga : Kami suka makan makan sambil study sebab sambil makan ilmu turut diserap heheh.. libry tak boleh bawak makanan .......
Sebab yang Keempat : Senang bagi kami nak buli CMA yang amat kami sayang yeaaaaeehhh ( Lot Love To CMA)
Sebab yang Kelima : Kalu study kat luar boleh tgk wayang free haaaaa ......ttuuuttttttttttttttt
sebenarnyer banyak lagi sebabnyer tapi cukup ler setakat lima neh.. dlm pic tu kami study kt Tasek sec7 haha bestt oowwhhh pastu maen freesbee hehehhehe.........
Really Love the moment!

6 comments:

  1. hahahaha,,,,sy sgt ske..lagi2 bab pic yg da di edit tu,,,,,hahahahah,,,,

    ske jgk sbb mention xley g library sbb traa pnye penangan bile gelak...

    lagi ske bile part cmaa tu,,wahahahah~~~

    ReplyDelete
  2. mmg nakal...huhu...bleh lak tgh test amik pic...hihi

    ReplyDelete
  3. hehheehhe... nanti ada banya pic yg nk di edit lalal tungguuuuuu....

    haziq tu la bestnyer bila jumapa rakan satu class yang satu kepala hahah.. buat apa pown mmg best

    ReplyDelete
  4. fendy,,sejak bile kite satu pale...hahaha..
    kembar siam....

    ReplyDelete
  5. weh bongsi!!~ statement hang sangat la hampeh!!!~ tapi sbb hang sayunk aku, aku wat2 xnmpak jerk statement tuh..hahaha :PP

    ReplyDelete