Tabung saya

Tuesday, May 25, 2010

Tag Tag Tag

23 perkara yg mungkin korang x tahu!!!
(a) Tulis 23 perkara rawak (random) tentang diri anda (tak kisah ler benda tu fakta ke
angan-angan ker cita-cita ker imaginasi ker tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)
(b) Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)
(c) Kalau tak ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni :)


1) Tak suka marah marah
2) suka tengok tv ( dulu kalu kawan nk mai umh kena habaq nk mai kul brapa sb takut bertindih ngan progrm tv teruk kan ak lalallala)
3) suka sangat makan satu meja dengan mak,abah, adik.... sanggup tunggu depa walaupown sampai kul 11 mlm utuk mkn skali, walaupown berdua ja ngan mak huuuuuu (anak soleh la katakan lalalla)
4) suka sangat bersembag (yg neh aku rasa semua orang tau ... tapi nk tulis gak hehe)
5) Nak Beli Umah kt mak keta kt abah
6) Nak beli keta yang kecil ja.. sebab tak pandai drive so mcm mini cooper tu ok la hehehe...
7) Teringin sangat nk kurus Macam ___________________________ hahhaah sapa sapa yg kurus lor
8) Nak join suara anime mcm jadi suara doremon, upin dan ipin, cerita katurn mcm 2 la
9) Bila tgk movie orang puteh, teringin nk buat part time naek basikal baling paper and antar susu kat umh orang pagi pagi heheh..
10) Cita cita yang teringin nak buat nak jadi cikgu kanak kanak istimewa ( Sebab dulu time sek dok lepak ngan kanak2 istimewa neh)
11) Suka menyanyii .... tapi suara mcm tak berapa best hehehhe
12) Nk p oversea kalu tak time study mesti p time keja... amin.
13) saya anak sulung dari sorang adik laki dan adik pompuan
14) saya rasa mcm tak leh idop kalu tak da lappy or pc (BOORRIINNKKK ooiiiii)
15) Dulu saya pengakap yang sangat active haaaa... cuma tak ambik rambu ja sebab merasakan buku log ak tak chanteekkk..
16) Kalu nk beli hadiah kt org suka buat sendiri... sebab rasanya itu lebih bermakna tapi kalu tak sempat beli jer hehheeh ...
17) sudah dok asrama dari sekolah rendah darjah 5 ... sek menangah tak dapat sek asrama.
18) suka zaman sek rendah and menengah dari universiti sebab dok universiti banyak bendak nk kena pikir hhhuuuuuu..
19) aku dah tau tau nk tulis apa dah ....................................................
20) ada bear bernama ton ton hadiah birthday dari  anis yeaahhhhh...
21) merasakan diri masih lagi tidak matang dengan usianya .....
22) TAK SUKA SANGAT DENGAN MATH!
23) Tak pandai nak eja sesuatu perkataan baek bahasa melayu or inggeris hahahaha MALUNYYEERRR..

1.Haziq,
2.Pika
3.Yau
4.EcAH
5. BUAT LAH KALU SAPA SAPA NAK BUAT... bila dah buat rasa macm best la pulak hehehehe

6 comments:

  1. aku suka no 9 HAAHAA comel je...

    ReplyDelete
  2. hehehehe... nanti kita buat na,, antaq paper n susu kt pusat com tu... first ang antaq kt ak pastu esok ak antaq kt ang pulak heheheh

    ReplyDelete
  3. hahhahaha..... i like that yau very da much.. bila mau turun kedah huuuuu

    ReplyDelete
  4. ak ske no 9 gak,,,,gan yg last,,,,hahahahah,,yg last tu xyah malu..ak pown sme....nak eja longkang,,,kangkang pown kne pkr bnyk kli,,,

    *time ak tls kat ats ni pown agk lme ak pkr btl x ejaan tu.,,,
    hahah

    ReplyDelete