Tabung saya

Wednesday, July 21, 2010

Menunggu Bus dihari yang hujan

Wah tajuk nak over hahaha... kali neh aku nak cerita pasal pengalaman aku naek bus dalam UiTM haaa.. sebelum neh time dok kt UiTM Kedah heaven sangat .. jalan kaki ja nk g class kali neh dah mai shah alam da kena naek bus haaa... cerita naek bus yang aku nak cerita neh best sikit sebab kami pusing pusing uitm dalam ujan heee.... ok mcm neh cerita dia

Selesai sahaja class missMayu kami pown seperti biasa turun ke bus stop.. lagin menunjukan tnada tanda hujan bakal membasahi bumi (ayat nk karangan sangat haha) so tunggu la pown kt bus stop tu.. tungu punya tungu hajun pown turun... sebelum tu kalu nak balek umh kami kena naek bus bernombor 604 untuk ke sec7 .. satu satu bus 604 lalu depan mata .. tapi dalam bus tu punya la penuh dengan orang huuuuuuuuuuuu
kat bus stop tu pown penuh dengan orang..

.so kami pown berbincang beramai ramai.. nk berjalan balek tak boleh sebab hujan .. kalu nk tunggu bus 604 neh lagi mesti penuh ... jadi kami pown naek bus 603 hahaha.... a turn kat FSPU hahahahahahahhahaha pandai pandai!
*neh la dia geng tunggu bus tu .. hahah bus stop neh kosong mmg best hahaha .... kami pown tunggu la dengan sabaq.... kemudian kelihatan bus 604 jeng jeng jeng! .................................. Hafiz dan Eton aka Janet pown bersorak kegembiraan melihat bus 604 yg tiba yeeeeeeeeeeeeee !
macam ne lah keadaan bus yg kosong tu heee .... best tak siap dok sorang satu row lagi hahaha... kami juga dok buat research haaa... tang mana orng dok naek bus paling banyak akhirnya research kami berjaya dimana bus stop perindu mencatatkan jumlah pelajar yang sangat banyak naek bus
haaaa full kan.. macam neh lah kami dok naek bus selalu penuh dengan orang huu...
so setakat itu sahaja cerita mununggu bus dalam hujan heeeee... bai bai ..
Geng tunggu bus dalam hujan .. Along . Ecah. Eton aka Janet.Cma. Hapiz dan Fendi

3 comments: