Tabung saya

Sunday, July 4, 2010

Setibanya di rumah sewa ....................sec7 Shah Alam

Hari neh aku balek shah alam nk start sem baru dah huuuuuuuuuuuu tak sabar rasanya  nk masuk class.
sem neh  gak aku start masuk umah sewa baru kt shah alm neh. kalu nk sembang bab rumah sewa kt shah alm neh mmg berbeza dengan time aku diploma kt kedah tu haaa.. kalu dlu rumh sewa just RM200 ja sebulan haaaa... tapi bila mai shah alm neh umah sewa aku sekarang RM750 sebulan kalu lewat bayar kena bayar RM800 hhaaaaaa....kalu kt kedah la sewa mcm neh mesti dapat dok kt area Lagenda Heights haaaaaaaaaa....

Ok sekang neh.. nk story part keadaan umah sewa pulak ... haaaaa.... dulu time mai tengok umh sewa dengan tuan rumah... depa beria nk mai cuci umh sebelum kami masuk haaa.. tup tup bila kami mai ja umh fffuuuyyooo........ pening sunggunh nak start kemas yg mana dulu haaaaaaa... mai tolong mai mai ... hahhaha
*neh area  ruang tamu... keadaan neh nampak bersih sebab telah di mop hahhahah.... 
* jeng jeng jeng.... neh la dia bilik ak hahahhahaha...
*dilanda ombak badai ........... ^_^
neh la keadaan umah yang belum dikemas lagi... nantikan kemunculan biila satu rumah neh dibersihkan jeng jeng aku pown tak  sabaq neh lalalalallalala........ 

*dan ini adalah keadaan pada jam 1.37am haaaa... 5 barisan lappy bersusun bersama lima tuannya. 
{Nantikan Kemunculan Rumah Sewa Kami Yang Akan Menjalani Proses Deko Deko}

3 comments:

  1. ni umah apai kan?

    ko tunggu la tank tu bocor..confirm banjir umah ko...ahaha

    ReplyDelete
  2. Bukan kacang sebarang kacang.
    Kacang melilit si kayu jati.
    Bukan datang sebarang datang.
    Datang membawa hajat di hati.

    Anak raja main congkak,
    Main congkak punya pelan ,
    Boleh saya tumpang bertanya,
    salam dihulur tanda persahabatan,

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME.WORLDCUP  
    ╔══╦══╗╔╦══╗  
    ╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
    ╔═╝║║║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
    ╚══╩══╝╚╩══╝
    SAY.NO.JUDI.BOLA
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ReplyDelete
  3. yau : aa umh apai.. la betoi ka weh ada tngki bocoq weh..... omg mampoh la ak

    Afzainizam: salam perkenalan juga :)

    ReplyDelete