Tabung saya

Wednesday, August 4, 2010

Mereka masak.. kami makan semua happy

yeee ye bertemu kita kembali setelah sekin lama aku tak update blog neh lala.. kali neh ada banyak benda yg aku nk cerita ...
ok ....! kenapa saya suka dengan kawan saya he he..
sebab depa pandai masak hahah.. entry kali neh nak story pasal kami buat makan makan .. mula mula nya benda neh tak plan pown ... entah balek dari fac along cakap dia nk masak kt adik adik dia yg chomei neh ahahhahah... apa lagi riang gembira la kami.... dalam bus pown dok pikiaq la nk makan apa... turun ja bus kt depan jekel tu terus buat meeting hahhah.. tepi jalan ja tau ....
* haaa neh ha kami dok buat meeting tepi jalan raya neh sambil dengaq lagu hindustan ahhaaha..
so dah habis bincang kami pown berjalan la pulang yeeeeeeeeeeeeee....................... tiba tiba..
*selepas sahaja melintas jalan .....eeeeeeee apa nehhh.... zyra bertempek! hahaha bila semua org pandang kt dia dah ada tompok tompok merah da kt muka dia... eehhh taik burung ka neh.... eehhh bukan bukan neh sos eeeaauuuuuu....... pika pown kena pika pown kena... tapi kena fail sebab pandai cover hahahah.... setelah siasatan dilakukan kami pown tak pasti sama ada kami terpijak sos lepastu sos tu terpercik.. atau memang ada orang baling sos itu..... ianya menjadi mistery sampai sekarang hahahah...

Ok lah mari kita cerita part yg lebih menyeronokan yea... aku dengan hapis nk ikot along g beli barang kt bintang jalan punya jalan tiba tiba   adik bintang tutup esok bukak la.... ayooooooo! musibah musibah.. (rupa rupanya bintang tu nk tukaq jadi giant haaaaa... habiah ka duit kalu giant ada dekat dengan uamh huuuuu)
ok lah ak dengan hapis pown balek umah dulu sementara along dan yg laen g beli barang dan masak ....

   *******************************************************************************
jam dah menunjukan 2 petang aku pown msg pika... 20 minit lagi baru nk siap.. so tunggu dulu jap g baru mai.. tunggu lagi ttuunngguuu.................. la neh susah nk cerita mai kita tengok gambaq dulu na
neh la masakan yang kawan kawan saya masak.... terima kasih semua! yeeeee
* neh kami punya.... miss sirap lemon haaaa.... dia la yg buatkan ayaq.. tau.. sampai merah habih tanggan ....
welll zyrra u punya ayaq da best lah!
*Mr cedok nasik! lepas tu diambil alieh oleh along sebab tgk dia cedok dengan lamabt timeh semua org dok terketaq ketaq lapaq dah huuuuu
kalu tak percaya neh la buktinya.. heeee muka mr cedok nasik redha jaaa hahahaaha


* neh la dia pencuci mulut heeeeeeeeeeeeeee
neh la antara suasana kami semua ... time makan makan..
thank to along, ecah, zyra,pika,terra,cma,jane, sebab jemput kami semua nanti kita buat laen na..k bai bai

6 comments:

  1. wah2.....fun nya fendi dan kawan2...ehe

    ReplyDelete
  2. heeeeeeeeeeeeeee heeeeeeeeeeee.. bestkan kan kan..

    kena tunggu kakanyer masak la baru boleh p rumah hahha

    ReplyDelete
  3. waaaa.sweet r korg..nice gler..jeles2.hihi

    ReplyDelete
  4. horeayyyyyy, next time kita buat lagi..kitorang masak korang kemas ;))

    ReplyDelete