Tabung saya

Thursday, November 18, 2010

Day 03- A picture of you and your friends.

arahan seterusnya nk kena letak gambaq ak dengan kawan2 pulok huuu... mai kita tgk mai
sebab ak ada ramai kawan jadi ak letak semua lah senang heee
arahan juga mengatakan a picture... tapi tak best la kalu a ja kan so ak bagi banyak cikit weee

Mari kita start dari zaman sekolah na... sebab time tadika dulu tak pandai lagi nk tanggap gambaq so ak letak gambaq time sekolah men ja na ( banyak gambaq tak dak sebab ak tak ingat ak burn cd gamabq pastu letak kt mana.. neh ja yg ada dlm laptop ak huuu)




*neh ja gambaq yg ak ada time sek men... yg laen dok dlm cd tak tau cd tu p mana dah kalu.. so sory huuu

Time masok universiti neh time diploma neh ..









sebenarnya ada banyak lagi pic ... tapi malas nk tunggu lama lama nk upload pic neh

ok mari kita masuk zaman ak degree pulak haa.. iaitu zaman sekarang weee weee







haaa neh semua kawan kawan ak... sebenarnya ada ramai lagi tapi lambat ar nk upload huuu... 
so kepada sesiapa yg tak dak dlm neh jgn marah na.. nanti kena juai heee 
sila abaikan tahap tumbesaran ak tu yea.. :) 

5 comments:

  1. fendy hang mmg telah byk melakukan anjakan paradigma..
    aku bangga dgn dgn hang..
    dari saiz ganteng kpd saiz 'tergantung'
    wakakakak
    lawak sihhhh
    jgn marah nanti kena jual

    ReplyDelete
  2. padil.... kureng ar !!! harus la ak simpan kaseh sayang mak ak weh haaa haaaa

    ReplyDelete
  3. heheheheh,,,,
    gmbr ak ad...aku suka....
    xpe fndy,,smpn ksh syg mak ang...tnjk kt kmi next sem naa...hahahah

    ReplyDelete
  4. hahaah... tak pa pika tunggu next sem nanti ak tunjuk kt ang na weeeee

    ReplyDelete