Tabung saya

Monday, November 15, 2010

kenapa saya suka lepak dengan housemate saya ....

hummm kenapa saya suka lepak dengan housemate sy... haaa sebab depa best .. :)
tak perlu nek cerita lebeh2 pasal housemate sebab dh cerita da kt entry yg lepas ... cuma lepas neh kena update sebab ada orng baru nk masuk 2 org lagi wee wee wee...

neh time malam final gak... disebabkan semua malas nk g mkn ... dan kami semua mengikut cadangan hapih iaitu makan burger haa haa... tapi yang bestnya mkn burger neh sebab kami dok dalam bulatan, baca doa n makan ramai ramai pastu fadil n bun open ayaq coke n anggur wee thanks for the ayaq na..

ingat lagi pesan seorang kawan dulu.. benda apa yg paling akan diingati time belajaq neh .. benda2 mcm neh ar.. mostly yg kita buat ramai2 mesti ingat punyaa ar ..
neh antara gambaq yg sempat di snap2 snap kan mai layan ... gambaq burger tak da .. bekas dia ja ada hee hee

fendi
hapih

mael

apit

bun

fadil 



wahhh bestkan... tgk gamabq bekas burger pown best... tapi neh semua kenangan tau.. mesti susah nk lupa neh bila update dlm blog senang.. nanti bagi anak cucu baca ja tak payah nk story dah weee...
ingat juga pesan kawan.. zaman terbaek adalah zaman kt universiti jadi kena hargainya tau...
p/s babai n tiki tu ar rugi tak jadi housmate kami hee hee hee

4 comments:

  1. weee tu ar sara ... nanti ang g beli mcd pastu belanja kami semua mkn.. tu baru ar dinamakan kemanisan persahabatan wee weee..
    kalu ang nk rasa kemanisan persahabatan tu ang kena la belanja weeeeee

    ReplyDelete
  2. blogger friend said....

    burger tue amatla xsedap....tpi kenyang beb..haha...tpi xbley mkan slalu psal t gmuk..haha..pendila..bkan ak..hahaha...

    ReplyDelete
  3. sapa yg dua tu fendy...aku debaq tggu bakal housmte kowng tuer.....

    ReplyDelete