Tabung saya

Monday, November 15, 2010

untuk kesehatan .... untuk KURUS yeahhhh

sebenarnya aku tak tau nk update apa sebab mostly dh lupa hee hee.. so ak belek belek folder pic ak haa ...
so cerita kali neh ak nk story pasal housemate ak lalala...
Latar masa cerita neh time minggu final weee wee weee.......
entah apa mimpi ari tu tergerak nk g jogging waahhhh gitu ... tanpa berlengah mael pown menyokong ak ha haa haa so on the first day kami berdua ja jogging.. hapih pown ikot tp dia aim esok baru nk jogging..
tup tup tup kami pown ajak la serumah p jogging weee kecuali org yg selalu tak dak kt umh tak join ar ... he hee
kalu nk tanya berapa round kami jogging tasek sec7 tu ... sila abaikan yea .... ataupown tanya face to face haa haa ....
takpa fendi walaupown cikit ... buat lama lama boleh kurus mcm kawan ak yg cengkuung tu haa dia dh cengkung sebab dok jogging wee wee ... hebet ar dia tu (ok dh merepek neh)

ada satu hari tu kami sempat sempat tangkap pic... mari (Mael,2010).... heeeeeeeee

ok neh dok propa ja neh... haa haaa 




wee wee neh la org org yg mengamalkan cara idop cihat... betoi tak semua ...haa haa minggu neh jer nampak kami semua dok jogging haa pastu hampeh .....
apa yang penting ... kalu kurangkan makanan saja tak boleh kurus kena bersenam jugak wee wee pandai ja ak dok cerita kt org ak neh tak buat pown heehee... renung renungkan dan selamat beramal :) 

6 comments:

  1. tu yang dok pamping tu serious propa! makan macam badak! abg zazz..abg zazz!

    ReplyDelete
  2. asal ak mcm xpenah wujud je time korang p joging ni??bkn ke ak slalu ikut ke??

    ReplyDelete
  3. yeahhh..bersenam lah utk tubuh yg sasa spt saya

    ReplyDelete
  4. haa haa haaa....
    badan abg zaz mantan tp tak boleh lawan abg cengkong aka badan sasa seperti saya haahaa weee....
    sapakah yg tak wujud time km p jogging neh sapa sapa????

    ReplyDelete
  5. mna bun??where's bun??i wanna c bun in action..coz he's so AWESOME!!!

    ReplyDelete
  6. waaaahh bun yg awesome tu g last day ja... pic was taken the day be4 haahaa so sory bun wee weeeee :)

    ReplyDelete