Tabung saya

Thursday, December 9, 2010

Laptop berkulit baru

Kali neh aku nak bercerita pasal laptop aku pulak ... sekarang neh aku guna laptop COMPAQ PESARIO CQ40 dimana seperti sedia maklum ianya hanya berwarna itam berkilat diluar hee hee... untuk memeriahkan lagi laptop aku neh ... aku tambah la kulit baru kt dia .. 
sebenarnya kawan aku. Anis yang memperkenalkan kulit laptop neh ... sebab dia pakai dulu pastu aku tanya la "weh ang beli kt mana, cover neh chantek weh!" dia habaq dia beli kt Aloq Staq .. adoh dekat ja ar .. so aku pown buat plan dari awal sem lepas nk p aloq staq ngan anis semata mata nk beli kulit laptop neh... lepas tu ada tiga orang lagi yang bekenan nk beli gak kulit yang sama hee hee PIKA , TERAH and Zyra ... yang paling aku suka part Zyra neh haa haa on the day ak nk g beli neh ak call la zyra untuk buat conformation dengan dia.. dia dah macm excited dah ... "eh I nk ... I nk belikan untuk I 1... sebenarnya I pown tak tau nk letak kat mana (ini disebabkan depan laptop dia dah penuh dengan pelbagai pelekat yang comei comei ) tapi beli ja haa haa mmg lawak ... pastu tanya la pulak nk design macam mana pulak .. dia suruh pilih yang color pink malangnya tak dak so sorry zyra .... jadi untuk depa tiga orang kami ambek design harimau kumbang ... chantek gak la dia punya design ... mai kita tgk laptop ak pulak ............... 
neh dia laptop kulit baru aku haa ....

ha neh la design dia .. smart kan ala ala kuda belang gituu... apa yg bestnya kulit neh berbulu tau hee... tp ingat jagan la p buat bantai pulak ha haa


haa macam neh rupanya laptop aku neh.... amcm bekenan dak tgk haa haa .... 

dikesempatan ini jugak aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada anis.. sebab sanggup jumpa aku kt aloq staq.. pastu bawak p jalan jalan .. :) wee weee weeee 

owh lupa pulak hari neh result dah keluaq ... alhamdulillah semuannya seperti yang dihapkan.. tahniah pada semua yang berjaya... sem depan kita berusaha lagi untuk result yang lebeh baek ...

No comments:

Post a Comment