Tabung saya

Sunday, January 9, 2011

Terima Kasih Rakan Serumah

Salam, sebelom neh aku dah pernah cerita cikit pasal housemate aku neh, pastu cerita pasai apa yang kami dok buat, tapi kali neh aku nk memperkenaikan housemate baru kami, nassai, dia neh satu class ja ngan aku.. so sem neh jadi housemate pulak.... dikesempatan ini juga aku nk menggucapkan  terima kasih kepada ahli baru  rumah sewa kami, Nassai kerana buat kenduri cikit untuk kami hahaa.... sila anda semua jangan berasa cemburu nanti kedut akan naek di muka masing masing yea..

bebekalkan 4 bijik moto kami pown bergerak ler menuju ke distinasi sec8, shah alam......

neh dah kira memcapap habeh dah neh naek moto pown nk bergambaq berbagai neh

jeng jeng neh ler yang kami oder...kami mkn kt domino pizza, neh la kami semua budak satu rumah.. fadil yang baju peach tu, apit yg dok maen hp tu... bun yang dok minum tu, hapih yang angkat tangan tu, aku disebalek pizza, mael yg ambek gambaq dan yang belakang skali tu Nassai, housemate baru kami, merangkap orang penting untuk acara neh hee hee... 

disebabkan semuanya jenis yang kuat mkn, nah 5 bijik pizza skali oder nah.. 
 neh first time aku mkn kt cini, yea la Sp mana ada domino neh .... rasanyea best la gak... so boleh mai mkn lagi, asyek dok mkn pizza hut ja ...

neh la hasilnya, 



kami semua dah kenyang neh

Perut dan kenyang..... 
kemudian, malam kami tidak berakhir dicitu sahaja, kami buat cikit perbincangan kt depan domino tu.. pastu kami bergerak ke............... 



jeng jeng jeng .....
 lepak kt cini ar pulak.. 

Ketika berada didalam Lif.................... 



karok ar... apa lagi, p bantai sampai 2 jam dok dalam neh... macam macam lagu dah keluaq dah ne

neh lah kemuncaknya...... felling felling nehhhh 


Terima Kasih Semua.. bai bai

4 comments:

  1. haha..njoy smpai lebam yokkkkkkk

    ReplyDelete
  2. patut la aku call x berangkat!!busy!!ahaa

    ReplyDelete
  3. fendi!
    kite belum berkaraoke sama2!!!!

    ReplyDelete
  4. sekarang jugak aku sign up jadi ahli rumah

    ReplyDelete