Tabung saya

Saturday, March 12, 2011

Bon anniversaire fadil

Salam 
dah lama tak tulis.. bukan apa sebok ja tiap tiap minggu macam macam benda nk kena buat test lah.. presentation lah.. assignment lah ....jadi tak ler sempat ak nk mengupdate blog neh .. tapi bulan neh ada 2 kali kami sambut birthday... mula mula dulu apit. lepas tu fadil punya birthday pulak .. tapi yang fadil punya birthday kami sambut lambat cikit ... 
kali neh nampak la proper cikit sebab guna lilin yg betoi heee 

apa pown plan nk wat padil terkejut menjadi .. dengan semua menjadi pelakon .. pastu blackout kan rumah .. pasang lilin pastu menyanyi kat padil ... dia apa lagi dok renyeh la sampai habeh haa haa 

neh la kami semua serumah .. thanks to najib aka budak rumah sebelah sebab tolong ambek kan gambaq .. 



disebabkan tak dak banyak budget sangat ... biasa lah student beli kek .. ayaq coke n ais krim ja memeriahkan majlis . .. kalu dah kerja hang habaq .. kita semua buat kt PWT lah birthday ang weh haa ha 

neh dai padil ... baju puteh tu.. 

apa apa pown .. happy birthday padil ....... yeah 
bai bai 


1 comment:

  1. bonne bonne bonne...=D
    najib terbaekkkk

    ReplyDelete