Tabung saya

Sunday, March 20, 2011

Go Green

salam
sebenarnya dah lama nk update pasai neh cuma tak dapat nk dilakukan disebab kan masalah masalah yang tidak dapat nk dielakkan yea . 
haa kali neh nak story pasai tangkap gambaq class yang bertemakan GO GREEN .. 
gambaq neh untuk majalah MC226 so tiap tiap part kena buat tema yang tersendiri 
kali neh tema utama majalah adalah future.. so kami pown ambek konsep go green sebab kami rasakan untuk masa depan yang lebeh baek seharusnya kita kena menjaga alam sekitar untuk kehidupan masa akan datang haa begi tulah tema untuk kelas kami .. thanks untuk yob sebab dapat pikiaq tema ne time kt atas moto ha ha

sesi tangkap gambaq neh diuruskan oleh budak part5.. dan dibuat kt tasek shah alam sek 2.. tempat agak luas so mcm mcm boleh buat ar .. bersesuaian dengan tema.. 





banyak lagi gambaq tapi segan ar nk upload ... hee hee 
ok lah tak tau nk ckp apa dah 
bai bai

2 comments:

  1. Vote Profile anda di http://hotornotty.blogspot.com/2011/03/afendi.html Dptkn byk vote utk mng hadiah...

    ReplyDelete
  2. hehehe... taman botani putrajaya..

    ReplyDelete