Tabung saya

Saturday, March 26, 2011

Majlis Anugerah ........ Masscom 2011

salam 
kali neh aku nak cerita pasai p dinner rabu lepas fac aku ada organize 1 dinner bagi meraikan kejayaan anak bangsa waahh ayat ....... bagi yang dapat keputusan yang elok so alhamdulillah kali neh ak dapat join makan makan free lagi ... tu ler tujuan utama ak ... satu hari aku makan tosei sekeping jaa .. sebab nk pulun mkn time dinner ha haa ... tapi tak dapat masok banyak pown sebab tak berapa nak lalu mkn sangat ok ok berbalek kepada cerita asal, 

kali neh tema dinner White and Turquoise...... seharusnya warna warna ini tidak ada skali dalam simpanan aku ... jadi proses mencari penaja untuk aku berjalan dengan lancar.. thanks to Roy and Lukman ...... 
 dinner neh buat kt Dewan Sri Budiman ....
kali neh tak best sangat sebab tak ramai yang join ... hope sem depan ramai yang join doakan untuk diri sendiri dan semua kawan kawan



ak terpaksa letak gambaq neh sebab .. ianya seolah oleh menampakan aku kurus ... jadi terus aku buat profile pic kt fb hahhahahaaha ... kalu sapa sapa nk nampak mcm neh sila la tiru gaya neh... tunduk cikit kepala tu . pastu buat buat lipat tangan baju ... jangan focus kt kamera buat buat mcm tak tau org ambek gamabq ... 

dah rasa mcm bodyguard dah neh ...  


dikesempatan neh saya ingin meyampaikan rasa syukur kepada Allah S.W.T, kedua mak dan abah ... kawan kawan yang sentasa memberikan dorongan kalu boleh nk sebut nama tapi nanti entry neh sangat penuh dengan nama orang jadi ... harap agar anda semua mengerti yea.. diatas doa dan dorongan serta sokongan yang diberikan 
kali neh harapan supaya nak berusaha lagi .. nak bagi dapat lagi join majlis mcm neh .. sebab dapat mkn free 
harapan agar dapat berjaya sampai akhirnya .. doakan yea .. 
teks ucapan, sekiranya aku dapat naek stage bagi ucapan .. tapi seharusnya mmg tak dapat ler... jadi ak post ja kt cini . heee 

ok la 
bai bai 

No comments:

Post a Comment