Tabung saya

Sunday, April 24, 2011

breakfast at MCd

salam 
neh sambungan dari overnite tuuu.... sebab ak nk story pasai benda laen so ak letak ler cerita neh under tajuk yang berbeza...
sebenarnya dah nak masuk 4 tahun dah ak teringin nk sarapan kt McD .... tapi tak dapat dapat pown so time overnite ari tu ak ckp ler kt depa sebab kt area gurney tu nampak ja mcd tu ... 
dengan tetibanya Jom! kita mkn mcd time tu pukui 4 lebeh dah... ak terus tersentap ... penantian selama 4 tahun neh akan berakhir neh ha haa haa ... thanks to semua yg ajak p mkn mcd tu ..
apa yang membuatkan ak nk sangat mkn mcd time breakfast neh lately neh sebab dia punya promotion yag big family breakfirst ... perrrrhh telioq ooiiii 
tapi time kt mcd ari tu ak tak mkn pown yg big breakfast tu... ak mkn yg single set jaa .



sila jangan tanya kenapa badan aku mengalami tumbesaran yang sangat pesat yea ... 
tapi apa pown ak maseh lagi teringgin nk mkn big familly breakfast tu wehhh .... 
yob, nasaai jomm kita p mkan jomm 
nampak dak... best kan best kan....... 


tu ja nk share ... bai bai 

2 comments: