Tabung saya

Saturday, April 9, 2011

Family Day @ Janda Baik..




salam 
hi semua dah lama aku tak update blog neh... biasa lah dah nk habis sem neh sebok ar jawabnya banyak kerja yang nk kena buat... presentation, test, assignment waaaa banyak nk kena settelkan neh... 
tapi family day tak tinggai mana boleh tinggai kena p, tak p rugi.. 

kali neh warga mc226 menjayakan family day (kenapa mcm formal ja ayat neh ) kt air tenang, janda baik.. 
tempat tu so so ok la.... tapi part yang best tu kt citu sangat amat sejuk yea... tak perlu kipas dah kalu nk mandi pagi tu mcm azab ar cikit yea la atas bukit pastu ada sungai mau ka tak sejuk.. lagi pown dah lama tak p kt tempat2 mcm neh .. 

gambaq mmg terlalu amat banyak lah ... sampai ak tak pandai nk susun dah bergig gig lah filenya ... 
lupa nak bagi tau pulak kali neh family day ada khidmat masyarakat ngan dinner+malam asprisiasi so untuk khidmat masyarakat kami p rumah anak yatim ...kami macam bagi barang2 keperluan cikit kat depa lepastu kami tolong kemas2 kawasan rumah anak yatim... kawasan dia best ... sebab ada tempat tanam sayok, pastu ada kandang kambing pastu ada sungai.... untuk dinner . tema adalah tiru gaya artis so malam tu ramai ler yg meletop2 pakai bajunya ... tapi ak biasa biasa jaa.... 

mai kita tgk gambaq mai.... 


ok ini adalahh bersama lec n ketua program yea... neh ler sunganyer tak berapa nk dalam sangat boleh ker nk maen corok corok ayaq 

sila perhatikan tangan semua org yea.. ini adalah treadmark najib yang baru kami semua cungkil skrang neh dah jadi treadmark class dah... :) 


neh sijil yang kami dapat untuk malam dinner tu.. 

neh kami sekelas ... time dinner 

nhe dalam bus time nk mula mula p neh 

ais krimm.... 

 neh adalah carta grop kami.. hao liao ..... geng dalam group semua best terutama WANI part 1  weee weee 
kami menang tempat ke3 dari 8 group ... "ini sesuatu yg hebat" ... 
neh duit yang diggunakan time maen game ... setiap kumpulan dapat duit dan haruslah mencari duit lebeh .. sapa paling banyak dia menang .. 


neh time dinner

banyak game baru kami maen .. game paling best sampai skrang dok maen kt class .. neh lagunya 

pindahkan tempat batu kecil ini, 
pindahkan ia kesana kemari .. 
si betina bertelor 
telornya tinggai satu, 
telor, telor, telor telor, 

ok sampai cini ja ... bai bai 

1 comment:

  1. sound you have fun! fun! fun! friday! friday! rebecca black

    ReplyDelete