Tabung saya

Sunday, May 1, 2011

Dapat gak akhirnya !


salam 
hai semua, sorry skrang neh busy cikit so lambat nk update blog neh... biasalah skrangkan time final so harus lah kena menatap buku jaa .... 
dulu aku pernah cakap kan yang aku teringin nk makan Big Family Breakfast kt McD tu kan kan kan .... ha akhirnya dapat gak..
makan bersama yob,nasaai ngan najib thanks untuk seseorang sebab belanja kami makan yeah! nama dia dirahsiakan sebab sat g kalu aku habaq angpa semua pakat dok p mintak pulak kat di heehee ... 


set breakfast tu ada dua set a ngan b ... kalu a cikt ja untuk 3 org mkn kalu b untuk 4 org mkn tapi biasa lah tak cukup kan .... terpaksa kena beli additional burger pulak untuk tambahan.... 



bila dah beli banyak set.. seharusnya banyak lerr kopi nyer ... mmg sangat banyak sampai tak terminum neh.. kami isi semua cawan kosong ngan kopi pas tu bawak balek... owh lupa nk bagi tau after breakfast neh kami p fac UNTUK STUDY! hahaha berbekalkan ayaq kopi mcd neh ...... 
ok neh yob punya kerja... mengunakan pek gula untuk menutup ruang kosong antara kopi... dan gula tu amat ler sangat banyak yea... ak risau ja time keluaq mcd tu ada dia punya staff mai pegang tangan pastu cakap 
"tolong keluarkan gula yang banyak dari kotak tu" 
apaaa lagi kami pown berjalan ler dengan cepat, keluaq dari mcd tuu 

ok neh ja nk bagi tau.. ak nk p stady neh nanti story laen nah.
bai bai 

1 comment: