Tabung saya

Friday, May 6, 2011

Tips For Final: Time management & food

salam
hye, semua sory ler lambat update sebab skrang neh paham paham ler sebok dengan final exam dah ar tu sem neh ada 6 paper untuk final adoiaii.... banyak nk kena kampoi  neh kepada semua yg membaca mintak tolong doakan yg aku dapat result yg gempak gempak cikit na na 

ok ler, kali neh aku nk cerita skali lagi pasai makan ... tetiba aku rasa banyak pulak ak dok cerita pasai makan kt blog neh kan... tapi tak pa sebab mesti ada yang suka (suka kerr?) 
ianya berlaku pada suatu hari ditengah hari yang kami semua dok study... tatkala itu pula perut mula membuat konsertnya ..... hendak turun kebawah dari tingkat empat dengan mengantuk dan malas neh mmg tak turun ler jawabnyerr .... jadi time neh la DELIVERY!  sangat penting ha ha... dan seharusnya juga DUIT juga sangat, amat, teramat penting juga yea ... 

memandangkan dengan keadaan ekonomi yang bertambah maju dan tibanya dihujung semester neh... duit yang dipinjam dari ptptn turut meperlihatkan kesusutanya..hummmmm 

"nasaai !!!! belanja la kami makan ....ang kan buat business"! sapa sapa nk beli to up, format laptop, install software boleh jer jumpa dia (neh ak siap buat promosi kt ang neh)

aku pown tak dak duit weh, tapi aku ada UNCANG HIKMAT!!! owhhh uncang hikamat neh sangat berguna sebab sebelom neh pown, dia guna untuk membeli pelbagai makanan ringan ha ha haa 
tapi satu jer yang tak best ianya mengandungi duit syiling.. 

jadi kami pwon online booking, DOMINO'S PIZZA ha haaaa 
dengan menyusun duit syiling neh sebanyak 60 hingit haa ambek ang! mamat yang mai antaq pizza tu pown terkesima dengan duitnya ... tapi redha ja ambek ja duit syiling neh .. hee hee 

 neh ler keadaannya 








haaaaaaaaaa..... jadi tipsnyer kalu anda sangat busy study dan malas nk turun beli makanan sila la gunakan DELIVERY neh yea ... mudah guna duit syiling pown boleh..
jadi pengurusan masa pown bagus... sapa yang tak dak simpan duit syiling boleh la bermula dengan sekarang yea 
ok tu ja nk habaq, ak nk p study neh... 
bai bai 

No comments:

Post a Comment