Tabung saya

Thursday, June 16, 2011

Part Time

Salam..
dah usang da blog neh sebab lama tak update...
bukan apa sebab tak dak bahan susah cikit n internet pown susah
tapi skrang dah senang cikit nk update .....

ok la ak nk cerita pasai tempat kerja part time ak neh...
sebenarnya ak mcm tak caya ja dapat kerja kt tempat mcm neh
tak mau la cita panjang2 sangat neh.....

boss ak dah wat plan kerja ngan aku selama 3 bulan ak berkhidmad ngan dia.. so skrang neh plan ak menjayakan plan yg telah diberikan itu saja......
selama berberapa minggu kerja aku just buat calling jaa....kerja ak ada la kaitan dengan ipta ngan ipts neh...
so skrang dah start dapat feedback so ak and da team kena p wat sesi interview lerrr .....

Neh kerja yg first aku kena wat ...
setelah penat dok call semua tempat... akhirnya Kolej Komuniti bagi first feedback yeah..so kami pown join ler depa punya karnival kerjaa..
untuk karnival neh ada tiga org yg kena p aku and dua staff lagi
sorang staff (kak nah) incharge pasal pameran 
sorang lagi (kak nurul) incharge pasal interview 
dan aku
 kena incharge untuk interview org ...ahahah mcm tak caya ja kan 
percayalah... walaupown aku mmg mengambil masa yg lama untuk mempercayainya haha

neh lerr kak nurul and kak nah... time neh dok wat preparation apa yg nk kena bawak p karnival tuu 

 neh ler booth pameran ... tempat aku bukanlah disini 
tapi di............ 
haaa aku dok kt dalam neh lerr... selaen tu aku p ler ronda2 bagi flyers kt org kalu tak dak org mai interview ........
  kak nurul neh yg terror bab interview neh... naseb baek ada dia kalu dak adoiii kena wat sorang2 neh mampoi lerrr.... kak nah juga busy dengan pamerannyaaa sampai dah suka bercakap bila dok promote2 neh heheh...


   neh ler gambarannyaa.. ketika sesi interview sedang belangsung .... bukan depa ja cuak ak pown tapi... cover ler wehhh ... buat buat serious cikit neh.....
apa apa pown semua calon bagus ada yg berpotensi untuk bekerja... dan ada jugak yg tak berapa sesuai mungkin rezeki depa kt tempat laen ....

neh first time aku buat interview untuk orang laen.. sebelum neh ak yg diinterview.. pengalaman yg laen dari yg laen banyak benda yg aku kena belajaq lagi nehh... 

selesai program kt cini.. aku dapat tau next week kena p Perak .... 
risau pulak neh..... apa pown mesti buat yg TerBaek neh... 
so kita jumpa disana.. 

bai bai 

1 comment: