Tabung saya

Thursday, June 30, 2011

Sepetang di Sungai Petani..............

salam semua.. 

hari nak cerita pasai suatu petang jeng jeng jeng... 
seperti biasa hari hari dilalui dengan bekerja, walaupown sepatotnya cuti tapi still bekerja  tetapi... 
jeng jeng jeng..... 
pada jam 12.30tgh ada dapat saatu call dari boss yg tak masok office dari pagi.. 
"man dengan yg laen dah makan, kalu bolom suruh depa mai dusun kita makan makan cikit" pesan boss pada staff nya, 
time neh walaupown ak dah makan akan ku gagahkan juga tulang 4 kerat aku untuk p mkana skali, naseb baek la tak makan lagi heeeee....... dan naseb baek gak la aku bawak baju tshirt sebab kalu nk diikotkan petang neh nk p maen kayak... kalu ak tak bawak harus lah baju fomal p mkn kt dusun mmg terbaekkk lah ... 
aku tak pernah la p dusun boss, dengan kata kebun boss ada ternakan seperti kambing, ayam ... durian ha ha 
setibanya di dusun yg bukan seperti ak gambarkan... tak dak pokok durian sebab tu dusun lagi satu.. tapi ada pokok moktan haaa mesti hangpa semua tak pernah dengaq apa tu pokok moktan 

ianya ialah 

moktan = rambutan 
he heee...... 
ok time kt dusun tuu ada kambing bakaq, itik masak gulai yg sangat amat sedap, ayam serta sambai belacan buah macang mmg terbaekk lahhhh 




lepas makan, kami pown pulang lerr ke opis meneruskan kerja kerja seperti bergossip dan kerja kerja opis hee hee..... habeh ja opis hour, kami terus berjuang melaksanakan plan yg seterusnyaaaa.. 

KAYAK! yeaahh
dah lama tak maen kayak nehh 



 setibanya ke pengkalan yg nk kayak tuu.... ehhh ehhhh mana ada kayak ... waaa kayak tak dak... adoi ..nk p cari kt tempat laen pown dh tak sesuai sebab .. hari nak hujan soooo kami pown..

buat ler aktiviti merestas HUTAN BAKAU nehhh .... 
mula mula mcm takot ja nk masok sebab tak dak org pastu tempat tuuu sanngat sunyiiiii... 
tapi kami teruskan juga ....


best gak masok cini....lepas baek tuu tak haruslah tak buang masa... sambung maen bowling pulak he heee 
ok laa tu ja nk habaq .... ak nak siap siap p kl neh .. nanti ak update story pasai kl pulak naa 
ok laa bai bai 

No comments:

Post a Comment