Tabung saya

Thursday, February 2, 2012

Contest Whateveryouls... pasai makan.. yeah

salam.. 
kali neh boring laa cuti sem dok rumah ja... 
ada la member tuu dia ada buat contest.. rasa rugi pulak kalu tak join kalu ada sapa2 nk join boleh la singgah kat


1. Berapa buah negara yang mempunyai cawangan Subway
Jawapan: 98 buah negara...

2. Nama stemboat dalam bahasa korea dikenali sebagai
Jawapan: Sinseollo

3 Tajuk entry "Sepetang bersama bini Popeye berceritakan makanan di?
Jawapan: EspressSoup, Mines (sangat, amat, teramat suka sup bole makan skali ngan mangkok tuu, naseb baek sudu dia pown tak buat dari roti hahaha)

4..Saya suka makan kerana......
Jawapan: Saya suka makan kerana, best moment ever surrounding with family and friends exchange food and drinks time nk gossip.

Mijaaa..... awat bagi sikit sangat untuk slogan neh... tak puas nk cerita neh.... laen kali tak payah buat slogan buat long essay pastu letak best moment punya pic time makan kaaannn mesti best lagi... neh cadangan tau.. nanti buat la pic punya best moment time makan hahaha mesti gempak....

im looking forward for the jeng jeng jeng... hope menang lerh....
kalu hadiah p makan free kt Seoul Garden ngan Mija best gak nehh hahahah ...

btw nice....
bai bai ...

Thursday, January 19, 2012

2011....

salam...
dah masok setengah bulan dah untuk 2012 baru nk bukak cerita pasai 2011 hahaah....
tp ok la daripada tak dak langsungkan...
ok sekrang semester break, seperti biasa tak plan nk kerja sebab malas.. lepastu bila nampak org kerja "MENYESAI TAK SUDAH" sedeh sedeh sedeh... pown tak pa, niat ak cuti sem neh nk pulun buat preparation for next semester academic writing, sebab ak mengidam idam kan nk bersenag senang cikit sem depan memandangkan sem last lepas tu terus internship ......

ehh sat, berbalek kepada certita asal, kali neh aku nk cerita pasi benda best 2011,

Birthday aku lerrr............ ditabok tepung disiram ayaq coke ......




for the first time ever in my life... celebrate birthday dengan kengkawan n housemate... certanya begini:
ak mmg ada rasa budak2 neh dah sambut birthday sebab mmg tradisi rumah pown, tp ak cuma jagkakan just depa beli cake pastu nanyi ja kt rumah... pastu makan tu jaa.... tup tup ....
malam birthday tuuu ak p Hilam Kopitiam dengan Pika, Yati n Pija nk buat kerja cikit sebab internet dia laju la jugak..... (nk guna internet tempat nk mengebat jaa) jam dah pukui 12 ak pown dapat la message2 birthday macam biasa... lepastuu pack2 barang nk balek lerr sebab dah lewat neh...
elok sampai kt moto, ak pown nk bukak la sit nk ambek helmet...... tup tup PONG! kena baling ngan tepong! perrhhhh housemate ak semua turun mai.. depa bantai baling tepong kt citu jugak.......
ak pown redha dengan keadaan.... tak cukup dengan tuu p siramnya ayaq coke.... nak marah pown tak boleh    haa .......
btw thanks sangat2 untuk pika, pija, yati, mael, bun, sai, apis, apit, durren, padil, zam ....
dan kepada yg memberi hadiah... terimakasih sengsangat diucapkan .... (^_^)