Tabung saya

Thursday, January 19, 2012

2011....

salam...
dah masok setengah bulan dah untuk 2012 baru nk bukak cerita pasai 2011 hahaah....
tp ok la daripada tak dak langsungkan...
ok sekrang semester break, seperti biasa tak plan nk kerja sebab malas.. lepastu bila nampak org kerja "MENYESAI TAK SUDAH" sedeh sedeh sedeh... pown tak pa, niat ak cuti sem neh nk pulun buat preparation for next semester academic writing, sebab ak mengidam idam kan nk bersenag senang cikit sem depan memandangkan sem last lepas tu terus internship ......

ehh sat, berbalek kepada certita asal, kali neh aku nk cerita pasi benda best 2011,

Birthday aku lerrr............ ditabok tepung disiram ayaq coke ......




for the first time ever in my life... celebrate birthday dengan kengkawan n housemate... certanya begini:
ak mmg ada rasa budak2 neh dah sambut birthday sebab mmg tradisi rumah pown, tp ak cuma jagkakan just depa beli cake pastu nanyi ja kt rumah... pastu makan tu jaa.... tup tup ....
malam birthday tuuu ak p Hilam Kopitiam dengan Pika, Yati n Pija nk buat kerja cikit sebab internet dia laju la jugak..... (nk guna internet tempat nk mengebat jaa) jam dah pukui 12 ak pown dapat la message2 birthday macam biasa... lepastuu pack2 barang nk balek lerr sebab dah lewat neh...
elok sampai kt moto, ak pown nk bukak la sit nk ambek helmet...... tup tup PONG! kena baling ngan tepong! perrhhhh housemate ak semua turun mai.. depa bantai baling tepong kt citu jugak.......
ak pown redha dengan keadaan.... tak cukup dengan tuu p siramnya ayaq coke.... nak marah pown tak boleh    haa .......
btw thanks sangat2 untuk pika, pija, yati, mael, bun, sai, apis, apit, durren, padil, zam ....
dan kepada yg memberi hadiah... terimakasih sengsangat diucapkan .... (^_^)

No comments:

Post a Comment